Utorak, 21 Maja

Novogodišnji nastup Bajage i instruktora u Tuzli koštao više od 100.000 KM

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Autor: N. Š. K.

Agencija za javne nabavke Bosne i Hercegovine (AJN BiH) objavila je podatke iz ugovora  koji je Turistička zajednica Grada Tuzla potpisala za novogodišnji nastup grupe Bajaga i instruktori u Tuzli.

Prema podacima Agencije za javne nabavke, novogodišnji angažman na tuzlanskom Trgu slobode je organizirala beogradska Producentska kuća GMR doo, vlasnika Dragoslava Ganeta Pecikoze, Sarajlije koji od 1994. godine živi i radi u Beogradu.

Ugovor sa GMR doo Beograd, potpisan 26. decembra 2023. godine, prema podacima AJN BiH, koštao je  86.065, 52 KM bez PDV-a, odnosno, 100.686 KM sa obračunatim PDV-om.

Faksimil AJN BiH

Megafon.ba

Dijeli.

Komentariši

Napomena:

Svi komentari se prethodno moraju odobriti od strane administratora prije nego budu vidljivi na portalu. Megafon se ograđuje od stavova i mišljenja iznesenih u komentarima postavljenih na našim stranicama. Svi stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Redakcija Megafona je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru.