Utorak, 27 Februara

Megafon zapošljava: Otvorena pozicija za novinara/ku

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Autor: Megafon.ba

Megafon.ba je neovisni internet portal sa sjedištem u Tuzli, izdavača Megafon NDN doo Tuzla, neovisan od političkih centara odlučivanja i posvećen isključivo temama koje se tiču života građana.

Uređivačka politika prati najviše etičke standarde novinarske profesije, članica smo Vijeća za štampu i online medije u BiH.

Finansiramo se kroz projekte međunarodnih organizacija.

U redakciji Megafona otvorena je pozicija za novinara/ku reportera/ku koji bi samostalno radio/la priče o ekonomskim, socijalnim i društvenim temama s naglaskom na specifične razvojne i integrirajuće društvene procese u regiji Sjeveroistočne Bosne.

Uvjeti koje mora da ispunjava kandidat/kinja:

VSS, Odsjek Žurnalistika ili drugi fakultet ukoliko kandidat ima novinarsko iskustvo

Izuzetna informiranost

Ljubav prema novinarstvu i posvećenost radu na pričama

Samostalan rad, od osmišljavanja teme do finalizacije teksta

Nudimo:

Ugovor o radu na određeno vrijeme uz period probnog rada

Rad u okruženju koje potiče kreativnost i slobodu u novinarskom istraživanju

Kratko pismo namjere, CV i tri ranija rada (ili link ukoliko je u pitanju multimedijalni sadržaj) slati na E-mail: megafonndn@megafon.ba sa naznakom „Za konkurs“.

Oglas je otvoren do popune radnog mjesta. Radujemo se vašim prijavama,

Redakcija Megafon.ba

Megafon.ba  

Dijeli.

Komentariši

Napomena:

Svi komentari se prethodno moraju odobriti od strane administratora prije nego budu vidljivi na portalu. Megafon se ograđuje od stavova i mišljenja iznesenih u komentarima postavljenih na našim stranicama. Svi stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Redakcija Megafona je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru.