Ponedjeljak, 26 Februara

Magazin Gracija i Narodno pozorište Sarajevo pokrenuli akciju za žene Palestine

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Autor: Megafon.ba

Magazin Gracija i Narodno pozorište Sarajevo u petak, 22. decembra u 19:30 sati, organizuju Donatorsko veče za žene Palestine. Svi ljudi dobre volje, bez obzira gdje se nalaze, mogu svojim donacijama biti dijelom ove večeri, saopćeno je iz magazina Gracija.

Uplatom od 50 KM ili više direktno donirate novac organizaciji s međunarodnim integritetom Women for Women International, koja će se pobrinuti da ova sredstva budu upotrijebljena na najsvrsishodniji način i stići na pravu adresu, ženama Palestine. Time sebi osiguravate i mjesto na događaju u Narodnom pozorištu, ako ste u prilici doći (prisustvo obavezno potvrđujete na mail info@gracija.ba)

Podršku Donatorskoj večeri moguće je izvršiti na dva načina –

uplatom donacije na brojeve računa:

Za uplate iz BiH – UniCredit Bank BiH

Račun: 3386902246972620

Za uplate iz inostranstva – UniCredit Bank BiH

SWIFT: UNCRBA22

IBAN: BA39 3386 9022 4697 2520

Primalac: Žene za Žene International / Women for Women International

Alekse Šantića 2/3, 71000 Sarajevo

uplatom donacije putem platforme Kupikartu.ba. – na linku imate sve objašnjeno. Nakon svake donacije molimo vas da potvrdite na mail info@gracija.ba prisustvo događaju.

(Izvor: Magazin Gracija)

Megafon.ba

Dijeli.

Komentariši

Napomena:

Svi komentari se prethodno moraju odobriti od strane administratora prije nego budu vidljivi na portalu. Megafon se ograđuje od stavova i mišljenja iznesenih u komentarima postavljenih na našim stranicama. Svi stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Redakcija Megafona je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru.