Nedjelja, 21 Aprila

Zabilježili smo cijene goriva na benzinskim pumpama u Tuzlanskom kantonu

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Autor: N. Š. K.

Postoje najave da će ponovo poskupiti gorivo u Bosni i Hercegovini zbog rasta cijena nafte na svjetskom tržištu. Građani su cijene goriva u Federaciji Bosne i Hercegovine do sredine januara mogli pratiti putem aplikacije Ministarstva trgovine FBiH „FMT FBiH oil info”. Međutim, aplikacija trenutno nije u funkciji, a kako su saopćili iz Ministarstva, radi se na izmjenama zbog zastarjelosti.  

Prikupili smo podatke o cijenama na šest najvećih benzinskih pumpi u Tuzlanskom kantonu i nema većih odstupanja u cijenama.

Ipak, najeftinije gorivo je na pumpama In Vivo Dizajn Živinice i Bingo Petrol Tuzla.

Pogledajte cijene goriva na svih šest benzinskih pumpi:

In Vivo – Dizel 2,61 KM-  BMB 95 2,51 KM

Bingo Petrol – Dizel 2,61 KM- BMB 95 2,51

Hifa Petrol- Dizel 2,76 KM- BMB 95 2,56 KM

Petrol- Dizel 2,81 KM- BMB 95 2,56 KM

Energopetrol-  Dizel2,71 KM- BMB 2,56 KM

Ina- Dizel 2,71 KM- BMB 95 2,56 KM

Megafon.ba

Dijeli.

Komentariši

Napomena:

Svi komentari se prethodno moraju odobriti od strane administratora prije nego budu vidljivi na portalu. Megafon se ograđuje od stavova i mišljenja iznesenih u komentarima postavljenih na našim stranicama. Svi stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Redakcija Megafona je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru.