Subota, 25 Maja

Vlada TK: Skupštini upućena informacija MUP-a o sigurnosti na području kantona

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Skupštini proslijeđena informacija MUP-a TK o sigurnosti na području kantona

Autor: N. Š. K.

Na danas održanoj vanrednoj sjednici, posvećenoj stanju sigurnosti na području Tuzlanskog kantona, Vlada TK se upoznala sa Informacijom Ministarstva unutrašnjih poslova TK o stanju sigurnosti na području kantona, sa posebnim akcentom tragične događaje koji su se desili u srijedu 7. februara 2024.godine u Tuzli.

Ova informacija, zajedno sa pratećim aktima, upućena je Skupštini Tuzlanskog kantona na postupanje i razmatranje na sjednici koja je zakazana za sutra, 15. februara, saopćeno je iz Odjeljenja za informisanje Vlčade TK.

Megafon.ba

 

Dijeli.

Komentariši

Napomena:

Svi komentari se prethodno moraju odobriti od strane administratora prije nego budu vidljivi na portalu. Megafon se ograđuje od stavova i mišljenja iznesenih u komentarima postavljenih na našim stranicama. Svi stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Redakcija Megafona je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru.