Četvrtak, 30 Maja

Vlada TK na vanrednoj sjednici o pripremama Budžeta za 2024. godinu

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Autor: Megafon.ba

Vlada Tuzlanskog kantona je na današnjoj vanrednoj sjednici utvrdila pravce u pripremi prijedloga Budžeta Tuzlanskog kantona za 2024. godinu. Polazna osnova za izradu prijedloga je nacrt Budžeta za 2024. godinu dostavljen aktom Ministarstva finansija TK od 6. decembra 2023. godine.

Zaključkom je zaduženo Ministarstvo finansija da u saradnji sa svim ministarstvima, upravama, uredima i ostalim budžetskim korisnicima u narednih 14 dana dostavi prijedlog Budžeta za ‘24. godinu i prijedlog Zakona o izvršenju Budžeta TK za 2024. godinu, Vladi Tuzlanskog kantona na razmatranje, saopćeno je nakon današnje vanredne sjednice.

Megafon.ba

Dijeli.

Komentariši

Napomena:

Svi komentari se prethodno moraju odobriti od strane administratora prije nego budu vidljivi na portalu. Megafon se ograđuje od stavova i mišljenja iznesenih u komentarima postavljenih na našim stranicama. Svi stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Redakcija Megafona je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru.