Subota, 25 Maja

U spomen kompleksu Slana Banja u Tuzli odata počast palim borcima Armije RBiH

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Autor: Megafon.ba

Povodom obilježavanja godišnjice od osnivanja Armije RBiH, predstavnici Grada Tuzla i Organizacije demobilisanih boraca grada Tuzle odali su poštovanje i položili vijence na spomen obilježjima na Slanoj banji, svima koji su dali živote za domovinu Bosnu i Hercegovinu, u narodno-oslobodilačkom ratu 1941.-1945. te odbrani od agresije 1992.-1995. godine.

Poštu palim borcima danas su ukazali Nataša Perić, predsjedavajuća Gradskog vijeća Tuzla, Almir Šuta sekretar organa državne službe, Slavko Stjepić savjetnik gradonačelnika, Admira Atić Tupković pomoćnik gradonačelnika za Službu za boračko – invalidsku zaštitu, stambene poslove i integraciju raseljenih lica i Ćerim Rastoder vijećnik u Gradskom vijeću Tuzla.

Organizator obilježavanja Dana Armije RBiH je Organizacija demobilisanih boraca grada Tuzle.

„U ime Grada Tuzle, svim građankama i građanima Tuzle, svim pripadnicima i pripadnicama Armije Republike Bosne i Hercegovine čestitamo Dan Armije RBiH“, saopćeno je iz Grada Tuzla.

(Grad Tuzla)

Megafon.ba

Dijeli.

Komentariši

Napomena:

Svi komentari se prethodno moraju odobriti od strane administratora prije nego budu vidljivi na portalu. Megafon se ograđuje od stavova i mišljenja iznesenih u komentarima postavljenih na našim stranicama. Svi stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Redakcija Megafona je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru.