Petak, 14 Juna

U Budžetu FBiH ove godine podrška za generacijski projekat magistralnog vrelovoda u Tuzli

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Autor: Megafon.ba

Parlament Federacije Bosne i Hercegovine odobrio je za ovu godinu budžet od 7.474.800.209 KM, koji predstavlja značajno povećanje od pola milijarde KM u odnosu na prošlu godinu.

Ovogodišnji budžet Fedracije BiH posebno je važan za Grad Tuzlu jer su uvršteni ključni projekti, kao što je realizacija Projekta rekonstrukcije magistralnog vrelovoda – Grad Tuzla, s odobrenim iznosom od 10 miliona KM.

(Foto: Grad Tuzla)

Veoma važan je to korak prema poboljšanju infrastrukture grada ali i poboljšanju kvaliteta života građanki i građana Tuzle, kaže se između ostalog u saopćenju iz Gradske uprave Grada Tuzla.

Megafon.ba

Dijeli.

Komentariši

Napomena:

Svi komentari se prethodno moraju odobriti od strane administratora prije nego budu vidljivi na portalu. Megafon se ograđuje od stavova i mišljenja iznesenih u komentarima postavljenih na našim stranicama. Svi stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Redakcija Megafona je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru.