Srijeda, 29 Maja

Tuzla od jutros bez grijanja, u toku sanacija kvara

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Autor: Megafon.ba

Iz Centralnog grijanja Tuzla jutros je saopćeno da je došlo do obustave grijanja zbog kvara na sistemu daljinskog grijanja, te da se radi na normalizaciji isporuke toplotne energije za Grad Tuzla i naselje Šićki brod.

„Poštovani korisnici usluga Centralnog grijanja d.d. Tuzla obavještavamo vas da je zbog kvara na sistemu daljinskog grijanja u jutarnjim satima nastupila kratkotrajna obustava isporuke toplotne energije za Grad Tuzla i naselje Šićki brod. U toku je normalizacija isporuke toplotne energije“, saopćili su uz molbu građanima za strpljenje i razumijevanje..

(Saopćenje/Centralno grijanje dd Tuzla)

Megafon.ba

Dijeli.

Komentariši

Napomena:

Svi komentari se prethodno moraju odobriti od strane administratora prije nego budu vidljivi na portalu. Megafon se ograđuje od stavova i mišljenja iznesenih u komentarima postavljenih na našim stranicama. Svi stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Redakcija Megafona je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru.