Utorak, 21 Maja

Prvog dana vikenda oblačno vrijeme, kiša tokom noći

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Autor: Megafon.ba

U Bosni i Hercegovini danas preovladava oblačno vrijeme. Rijetko je palo malo kiše.

Temperature zraka izmjerene u 13:00 sati (°C): Bjelašnica -1; Ivan Sedlo 8; Livno 9; Bugojno i Sokolac 11; Mostar, Sarajevo i Široki Brijeg 13; Drvar 14; Trebinje i Zenica 15; Banja Luka, Bihać, Sanski Most, Srebrenica, Stolac i Tuzla 16; Gradačac, Neum i Prijedor 17; Bijeljina 19; Zvornik 20°C.

U subotu pretežno oblačno vrijeme.

Kiša će padati uglavnom na području Hercegovine, Krajine, centralnom i jugozapadnom dijelu Bosne. Jače padavine se očekuju tokom noći na nedjelju. Na sjeveru, sjeveroistoku i istoku Bosne lokalno može pasti malo kiše.

Vjetar umjeren i jak, sa olujnim udarima, južnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 8 i 13°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 12 i 18°C.

(FHMZ)

Megafon.ba

Dijeli.

Komentariši

Napomena:

Svi komentari se prethodno moraju odobriti od strane administratora prije nego budu vidljivi na portalu. Megafon se ograđuje od stavova i mišljenja iznesenih u komentarima postavljenih na našim stranicama. Svi stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Redakcija Megafona je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru.