Utorak, 21 Maja

Proširena potraga za dvogodišnjom Dankom

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Autor: Megafon.ba

Petog dana od nestanka dvogodišnje Danke Ilić u Banjskom polju kod Bora potraga je proširena i spasilačke ekipe pretražuju dio Brestovačke rijeke, u blizini vikend-naselja Banjsko polje, javio je RTS.

Helikopteri Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije nadlijeću širu oblast mjesta nestanka devojčice.

Policija nastavlja operativni rad, provjerava sve informacije i saznanja.

Policijske patrole u nešto manjem broju nego prethodnih dana obezbjeđuju mjesto odakle je Danka nestala, dvorište, pojate i kuće njene babe i dede.

Nakon Dankinog nestanka, u utorak, 26. marta, u Srbiji je prvi put pokrenut sistem “Pronađi me!” koji je namijenjen za hitno obavještavanje javnosti u slučaju nestanka maloljetnog lica.

Djevojčica Danka Ilić ima smeđu kosu, braon oči i visoka je oko 85 centimetara, a u slučaju bilo kakvih saznanja i informacija potrebno je obavijestiti policiju na broj telefona 192.

(Izvor: BHRT)

Megafon.ba

Dijeli.

Komentariši

Napomena:

Svi komentari se prethodno moraju odobriti od strane administratora prije nego budu vidljivi na portalu. Megafon se ograđuje od stavova i mišljenja iznesenih u komentarima postavljenih na našim stranicama. Svi stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Redakcija Megafona je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru.