Četvrtak, 20 Juna

Premijer Halilagić čestitao nastupajući Ramazanski bajram

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

“Ovih dana slavili smo nekoliko značajnih vjerskih praznika, dijelili smo radost međusobno, te očekujem da i radost Bajrama podijelimo sa našim komšijama, bez obzira na vjersku, rasnu, političku i bilo koju drugu pripadnost”.

Autor: Megafon.ba

U povodu nastupajućeg Ramazanskog bajrama premijer Tuzlanskog kantona Irfan Halilagić upućuje javnu čestitku u kojoj se kaže:

„U ime Vlade Tuzlanskog kantona i u svoje ime svim vjernicima islamske vjeroispovijesti upućujem iskrene čestitke u povodu Ramazanskog bajrama.

Bajramski dani, koji dolaze nakon mjeseca ramazana, donose nam obilje radosti. Ramazan je bio prilika da promijenimo živote nabolje, da preispitamo prioritete, da se posvetimo samima sebi, oslobodimo loših, te da usvojimo nove i korisnije navike.

Ne sumnjam da smo svi nakon ovog svetog mjeseca postali bolji ljudi, sinovi, kćeri komšije i prijatelji.

Ovih dana slavili smo nekoliko značajnih vjerskih praznika, dijelili smo radost međusobno, te očekujem da i radost Bajrama podijelimo sa našim komšijama, bez obzira na vjersku, rasnu, političku i bilo koju drugu pripadnost.

Dijeljenjem sreću množimo i, u duhu dobre bosanskohercegovačke tradicije, želim vam da sreću i bajramsko ushićenje podijelite sa svojim najbližim, sa komšijama i prijateljima.

To će radost Bajrama učiniti još većom.

U tom duhu, želim vam da ove dane provedete u dobrom zdravlju i rahatluku.

Bajram šerif mubarek olsun“, kaže se u čestitki premijera Halilagića.

(Izvor: Odjeljenje za informisanje Vlade TK)

Megafon.ba

Dijeli.

Komentariši

Napomena:

Svi komentari se prethodno moraju odobriti od strane administratora prije nego budu vidljivi na portalu. Megafon se ograđuje od stavova i mišljenja iznesenih u komentarima postavljenih na našim stranicama. Svi stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Redakcija Megafona je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru.