Nedjelja, 21 Aprila

Poznati preliminarni nalazi obdukcije tijela Selme Baluković, osumnjičeni za ubistvo još nije ispitan

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Autor: Nermina Šunj Kušljugić

Prema informacijama s kojima za sada raspolaže Tužilaštvo Tuzlanskog kantona, smrt Selme Baluković prije pet dana u tuzlanskom naselju Lipnica, nastupila je od prostrelne, ubodne rane u predjelu grudnog koša.

„Vještak sudske medicine još nije dostavio pismeni nalaz obdukcije, ali na osnovu usmeno prenesenog, preliminarnog nalaza, uzrok smrti Selme Baluković je prostrelna, ubodna rana u predjelu grudnog koša“, kazao je za Megafon Admir Arnautović, portparol Tužilaštva Tuzlanskog kantona.

Podsjetimo, osumnjičeni za ubistvo je partner ubijene Baluković, mađarski državljanin Erno Szabo Csaki. Kod osumnjičenog su zatečene povrede u dijelu abdomena zbog čega je operisan u UKC-u Tuzla, a gdje se još uvijek nalazi na liječenju.

Kako nam je rečeno iz Tužilaštva, osumnjičeni još nije ispitan.

„Mađarski državljanin jeste pod prismotrom policijskih službenika, ali njegovo trenutno zdravstveno stanje ne dozvoljava da bude ispitan. U vezi sa ovim ubistvom u toku su sve potrebne istražne radnje i vještačenja“, kazao je za naš portal Admir Arnautović, portparol Tužilaštva TK.

Megafon.ba

Dijeli.

Komentariši

Napomena:

Svi komentari se prethodno moraju odobriti od strane administratora prije nego budu vidljivi na portalu. Megafon se ograđuje od stavova i mišljenja iznesenih u komentarima postavljenih na našim stranicama. Svi stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Redakcija Megafona je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru.