Petak, 14 Juna

POZITIVNA BIH: Uspješna poslovna priča je moguća

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Neovisni online magazin Megafon.ba pokreće rubriku „Pozitivna BiH“ u kojoj ćemo predstaviti uspješne poslovne priče u Bosni i Hercegovini.

Prve reportaže u ovoj rubrici govore o kompanijama iz Sarajeva i Tuzle, odnosno, njihovim vlasnicima koji prkose nepovoljnom poslovnom okruženju i dokazuju da je radom i ulaganjem u ljudske resurse moguće grabiti naprijed.

Dok jedni jadikuju, neki s pravom a neki i ne, kompanije koje ćemo predstaviti tokom projekta, daleko od očiju javnosti rade, ulažu u stručnost kadrova i grade ime koje se na tržištu takmiči pameću i kvalitetom.

Vidimo se na stranici „Pozitivna BiH“ na Megafon.ba.

Ispričajte nam vašu priču. 

Megafon.ba

Dijeli.

Komentariši

Napomena:

Svi komentari se prethodno moraju odobriti od strane administratora prije nego budu vidljivi na portalu. Megafon se ograđuje od stavova i mišljenja iznesenih u komentarima postavljenih na našim stranicama. Svi stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Redakcija Megafona je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru.