Četvrtak, 30 Maja

Poruka Dodiku od nekadašnjeg pripadnika Vojske RS

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Autor: N. Š. K.

Nakon debakla Milorada Dodika na Trgu Krajine u Banja Luci sa mitingom “Srpska te zove” gdje je uspio prikupiti tek nekoliko hiljada ucijenjenih pristalica, nižu se reakcije.

Na tekst objavljen na internet portalu BNTV – Dodik: Operacija Vojske Republike Srpske u Srebrenici je bila greška, pijetet žrtvama, uslijedio je jedan od komentara bivšeg pripadnika Vojske RS koji prenosimo u cjelosti i bez korekcija:

„4 godine sam bio u rovu, diverzant jedinice Beli Vukovi pokojnog Srdjana Kneževića komandanta, cistog obraza iz rata izašao, RS se nama zahvalila tako sto nam je ubijen komadant Knezevic a ubice nikad nisu pronađene, od RS ni ja ni drugi saborci nismo dobili nista, kad sam gladan bio i tražio bilo kakav posao, dvoje male djece, niko me nije htio primiti, u Sarajevu dobijem posao, kasnije supruga, sinovi rade u Sarajevu, 4 plate iz Federacije i to dobre, u privatnim kompanijama, ako Dodik misli da ce moji sinovi ginuti, ili ja, grdno se vara, vise nikad, brat i otac su mi poginuli u borbi, sahranjeni na Malom Zejtinliku na Sokocu, sinove u rat ne dam taman da sve padne ovo, kako se RS ponijela prema meni, borcima….moja djeca to vide, znaju, a rat ce Dodik napraviti samo da bi sebe spasio, briga ga za narod i RS koju je unistio, e pa Mile Igora svoga u rov, MOJI NEČE !!!! Sto nisi u ratu srbovati dok smo mi u blatu bili 4 godine, ti si svercovao i bogatio se, a mi borci izašli iz rata gladni i goli, e vala nećeš, a moj glupi narode dobro zapamtite, bude li rata,sve cemo izgubiti kao Kninska krajina sto je, ako mislite da nas u Srbiji vole, onda vi niste normalni. Nama je Dodik zapečatio sudbinu“, piše u komentaru na tekst.

(Izvor: BNTV)

Megafon.ba

Dijeli.

Komentariši

Napomena:

Svi komentari se prethodno moraju odobriti od strane administratora prije nego budu vidljivi na portalu. Megafon se ograđuje od stavova i mišljenja iznesenih u komentarima postavljenih na našim stranicama. Svi stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Redakcija Megafona je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru.