Subota, 25 Maja

Ponovo u funkciji aplikacija za provjeru cijena goriva u FBiH

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Autor: Megafon.ba

Od 9. marta korisnicima je dostupa unaprijeđena, redizajnirana mobilna aplikacija Federalnog ministarstva trgovine “oil info”, za android telefone. U narednim danima očekuje se puštanje u rad i aplikacija za huawei i apple telefone.

Mobilna aplikacija je dostupna na platformi Google Play Store. Putem ove aplikacije, potrošači jednostavnim operacijama mogu pratiti kretanje cijena goriva na benzinskim pumpama u cijeloj Federaciji.

Mogućnost praćenja cijena goriva u okruženju (Print screen/ Megafon)

Podsjetimo, aplikacija Federalnog ministarstva trgovine nije bila u funkciji od sredine januara, kada je saopćeno da se radi na inoviranju i redizajnu aplikacije.

Megafon.ba

Dijeli.

Komentariši

Napomena:

Svi komentari se prethodno moraju odobriti od strane administratora prije nego budu vidljivi na portalu. Megafon se ograđuje od stavova i mišljenja iznesenih u komentarima postavljenih na našim stranicama. Svi stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Redakcija Megafona je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru.