Nedjelja, 21 Aprila

Počela nastava u drugom polugodištu: Ministar Omerović uputio poruku učenicima i nastavnicima

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Autor: Megafon.ba

Povodom početka drugog polugodišta školske 2023/2024. godine, ministar obrazovanja i nauke Tuzlanskog kantona Ahmed Omerović je uputio poruku učenicima i nastavnicima, koju prenosimo u cijelosti:

“Dragi učenici i cijenjeni nastavnici,

S ponosom ističemo početak drugog polugodišta kao priliku da zajedno nastavimo graditi inspirativno okruženje za učenje i poučavanje. U proteklom periodu uložili smo mnogo truda i rada kako bismo poboljšali uslove za sve nas, i želimo vam naglasiti da ćemo i dalje nastaviti s istim entuzijazmom.

Naša predanost vašem obrazovanju i razvoju ne jenjava. Svakog dana radimo na stvaranju okruženja koje će vam omogućiti da dostignete svoj puni potencijal. Nastavit ćemo sarađivati s vama, slušati vaše potrebe i prilagođavati se kako bismo osigurali da svaki korak vašeg obrazovnog puta bude ispunjen znanjem, vještinama i novim spoznajama.

U ovo drugo polugodište ulazimo s nadom i odlučnošću, spremni na nove izazove i mogućnosti koje će nam pružiti priliku za lični i profesionalni rast. Želimo vam ispunjenost u učenju, te puno uspjeha u sticanju novih znanja, vještina i kompetencija koje će vas voditi prema budućnosti koju sanjate.

Neka drugo polugodište bude vrijeme novih otkrića, zajedničkog napretka i nezaboravnih trenutaka u našim školama.

S poštovanjem,”

Dr. sc. Ahmed Omerović

(MON TK)

Megafon.ba

Dijeli.

Komentariši

Napomena:

Svi komentari se prethodno moraju odobriti od strane administratora prije nego budu vidljivi na portalu. Megafon se ograđuje od stavova i mišljenja iznesenih u komentarima postavljenih na našim stranicama. Svi stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Redakcija Megafona je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru.