Subota, 22 Juna

Otkazano obilježavanje Dana policije TK

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Autor: N. Š. K.

Iz Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona saopćeno je da se otkazuje centralna svečanost obilježavanja Dana policije TK koja je trebalo da bude održana sutra, 22. maja, u Lukavcu.

„Obavještavamo Vas da se, zbog nemilog događaja koji se dogodio 19/20.05.2024.godine u Tuzli, otkazuje svečano obilježavanje 22. maja Dana policije MUP TK-a, koje je trebalo biti održano u Lukavcu“, saopćeno je iz Uprave policije MUP TK-a, Odsjeka za odnose sa javnošću.

U Lukavcu je na dan policije bilo planirano svečano postrojavanje policije, pokazna vježba Jednice policije za specijalnu podršku Uprave policije te svečana akademija u Centruza kulturu Lukavac.

Megafon.ba

Dijeli.

Komentariši

Napomena:

Svi komentari se prethodno moraju odobriti od strane administratora prije nego budu vidljivi na portalu. Megafon se ograđuje od stavova i mišljenja iznesenih u komentarima postavljenih na našim stranicama. Svi stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Redakcija Megafona je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru.