Subota, 25 Maja

Objavljen javni poziv Podrška mladima u 2024. godini

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Autor: Megafon.ba

Ministarstvo za kulturu, sport i mlade Tuzlanskog kantona objavilo je Javni poziv za odabir korisnika sredstava sa potrošačke jedinice „Podrška mladima u 2024. godini“ za projekte omladinskih udruženja i projekte udruženja i fondacija za projekte namijenjene mladima. Sredstva se dodjeljuju u okviru programa finansiranja i sufinansiranja projekata omladinskih udruženja i projekata udruženja i fondacija za projekte namijenjene mladima.

Maksimalan iznos sredstava koji se dodjeljuje u okviru prvog pograma je 3.000 KM, dok je za drugu kategoriju namijenjen iznos od 20.000 KM. Sredstva će biti dodjeljena u traženom iznosu.

Javni poziv otvoren je do 29. maja 2024. godine, a više informacija uslovima koje podnosilac prijave mora ispunjavati, kriterijima za bodovanje, te prijavnoj dokumentaciji je dostupno na sljedećoj web stranici:

https://www.vladatk.kim.ba/clanak/javni-poziv-za-odabir-korisnika-sredstava-sa-potrosacke-jedinice-32010004-podrska-mladima-u-2024-godini

(Vlada TK)

Megafon.ba

Dijeli.

Komentariši

Napomena:

Svi komentari se prethodno moraju odobriti od strane administratora prije nego budu vidljivi na portalu. Megafon se ograđuje od stavova i mišljenja iznesenih u komentarima postavljenih na našim stranicama. Svi stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Redakcija Megafona je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru.