Četvrtak, 30 Maja

MUP TK sigurnosnu situaciju za prvi kvartal ocjenjuje zadovoljavajućom

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Autor: N. Š. K.

U MUP-u TK u Tuzli održan je radni sastanak proširenog kolegija direktora Uprave policije MUP TK-a Dževada Kormana sa načelnicima Sektora kriminalističke policije, Sektora uniformisane policije, Jedinice za profesionalne standarde i policijskih uprava.

Na sastanku je razmatrana analiza stanja sigurnosti na području Tuzlanskog kantona za prvi kvartal tekuće godine (januar-mart 2024.godine), te je nakon prezentiranih podataka i analiza,  stanje sigurnosti ocijenjeno zadovoljavajućim po svim segmentima sigurnosti.

Takođe, usaglašene su smjernice za buduće aktivnosti Uprave policije MUP TK-a, koje imaju za cilj očuvanje i unapređenje stanja sigurnosti na području Tuzlanskog kantona, saopćeno je iz Uprave policije MUP-a TK.

Megafon.ba

Dijeli.

Komentariši

Napomena:

Svi komentari se prethodno moraju odobriti od strane administratora prije nego budu vidljivi na portalu. Megafon se ograđuje od stavova i mišljenja iznesenih u komentarima postavljenih na našim stranicama. Svi stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Redakcija Megafona je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru.