Nedjelja, 21 Aprila

Muftija tuzlanski Fazlović posjetio Memorijalni centar Srebrenica

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Autor: Megafon.ba

Muftija tuzlanski dr. Vahid-ef. Fazlović posjetio je danas Memorijalni centar Srebrenica, gdje je razgovarao s Hamdijom Fejzićem, predsjedavajućim Upravnog odbora i Amrom Begić, zamjenicom direktora.

Tokom susreta, kojem je prisustvovao i glavni imam Medžlisa Islamske zajednice Srebrenica Damir-ef. Peštalić, razgovarano je o trenutnim aktivnostima i nekim od planiranih projekata ovoga centra.

Posjeta muftije Fazlovića u ovom izazovnom vremenu pruža moralnu podršku porodicama žrtava i zajednici u kojoj žive, istaknuto je ovom prilikom iz Memorijalnog centra Srebrenica.

(Izvor: Preporod.info)

Megafon.ba

Dijeli.

Komentariši

Napomena:

Svi komentari se prethodno moraju odobriti od strane administratora prije nego budu vidljivi na portalu. Megafon se ograđuje od stavova i mišljenja iznesenih u komentarima postavljenih na našim stranicama. Svi stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Redakcija Megafona je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru.