Četvrtak, 30 Maja

Koštali ga stavovi o genocidu i Srebrenici: U Bingu više nema proizvoda Trivićevih pekara

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

S obzirom na doseg tuzlanskog trgovačkog lanca u Bosni i Hercegovini, tržište za Trivićeve proizvode bit će značajno reducirano.

Autor: N. Š. K.

Nakon nedavnog, ponovnog nacionalističkog ispada na društvenim mrežama Saše Trivića, vlasnika lanca pekara Manja, građani na društvenim mrežama pozivaju na bojkot proizvoda ove firme, a pojavila se informacija da je najveći lanac trgovina u Bosni i Hercegovini, Bingo doo Tuzla, sklonio sa polica svojih objekata sve proizvode pomenutog vlasnika.

Iz Direkcije Binga za sada nema zvanične potvrde ove informacije, na upit Megafona još nema odgovora, mada su uvijek brzi i dostupni. Ali, za to vrijeme na policama Binga nema ni proizvoda firme Manja. Naime, prema pouzdanim informacijama iz Tuzle, svi proizvodi Trivićeve firme su povučeni iz prodaje.

S obzirom na doseg tuzlanskog trgovačkog lanca u Bosni i Hercegovini, tržište za Trivićeve proizvode bit će značajno reducirano i izvjesni su osjetni finansijski efekti na pekare Manja, a sve zbog stavova vlasnika o genocidu i Srebrenici.

Megafon.ba

Dijeli.

Komentariši

Napomena:

Svi komentari se prethodno moraju odobriti od strane administratora prije nego budu vidljivi na portalu. Megafon se ograđuje od stavova i mišljenja iznesenih u komentarima postavljenih na našim stranicama. Svi stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Redakcija Megafona je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru.