Subota, 25 Maja

Glasanje državljana Hrvatske u BiH bit će održano 16. i 17. aprila

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Autor: N. Š. K.

Vijeće ministara Bosne i Hercegovine dalo je saglasnost za organiziranje glasanja državljana Republike Hrvatske koji borave na teritoriji Bosne i Hercegovine, povodom održavanja izbora za zastupnike u Hrvatski sabor.

Glasanje državljana Republike Hrvatske u BiH bit će održano 16. i 17. aprila 2024. godine u terminu od 7.00 do 19.00 sati na sedam lokacija, uključujući Franjevački međunarodni studentski centar u Sarajevu, Kampus sveučilišta u Mostaru, Generalni konzulat Republike Hrvatske u Banjoj Luci, Hrvatski kulturni centar ,,Sv. Franjo“ u Tuzli, Osnovnu školu Ivana Gorana Kovačića u Livnu, Osnovnu školu „Vitez“ u Vitezu i Sportski kulturni centar u Orašju, saopćeno je iz Vijeća ministara BiH.

Megafon.ba

Dijeli.

Komentariši

Napomena:

Svi komentari se prethodno moraju odobriti od strane administratora prije nego budu vidljivi na portalu. Megafon se ograđuje od stavova i mišljenja iznesenih u komentarima postavljenih na našim stranicama. Svi stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Redakcija Megafona je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru.