Utorak, 21 Maja

FUP: Spriječeno samoubistvo maloljetnika iz Olova

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Autor: Megafon.ba

Policijski službenici Odsjeka za borbu protiv kompjuterskog kriminala Federalne uprave policije (FUP) danas su po dojavi Interpola locirali i identifikovali maloljetnika s područja općine Olovo koji je na društvenim mrežama najavio samoubistvo.

U saradnji sa Ministarstvom unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona (MUPZDK) navedeni maloljetnik je pronađen, te je o navedenom upoznat nadležni Centar za socijalni rad zbog daljnjeg nadležnog postupanja, saopćeno je iz FUP-a.

Ovo je 15. slučaj u posljednje dvije godine u kojima su policijski službenici Federalne uprave policije (FUP) spriječili samoubistva maloljetnih osoba.

(Federalna.ba/Fena)

Megafon.ba

Dijeli.

Komentariši

Napomena:

Svi komentari se prethodno moraju odobriti od strane administratora prije nego budu vidljivi na portalu. Megafon se ograđuje od stavova i mišljenja iznesenih u komentarima postavljenih na našim stranicama. Svi stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Redakcija Megafona je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru.