Subota, 25 Maja

Danas u podne mirna protestna šetnja za Amru

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Autor: N. Š. K.

Damir Hodžić, sin Amre Kahrimanović koju je u srijedu navečer brutalno ubio policajac Elvis Ćustendil, oglasio se sinoć na društvenim mrežama sa detaljima protestne šetnje koju su planirali na 11. februar, dan kada je njegova majka trebalo da slavi rođendan.

„Poštovani prijatelji, poznanici, kolege, rodbino pozivamo vas da se sutra, dana 11.02.2024. godine u 12:00 h okupimo u što većem broju ispred Caffee bara Sydney na Brčanskoj Malti i održimo mirnu šetnju za našu Amru koja će se odvijati na relaciji od Amrinog Caffee bara Sydneya na Brčanskoj Malti do Caffe bara Sydney Cipelići.

Još jednom hvala svima na ogromnoj podršci i ljubavi koju nam pružate“, napisao je Hodžić na svom Facebook profilu.

Megafon.ba

 

Dijeli.

Komentariši

Napomena:

Svi komentari se prethodno moraju odobriti od strane administratora prije nego budu vidljivi na portalu. Megafon se ograđuje od stavova i mišljenja iznesenih u komentarima postavljenih na našim stranicama. Svi stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Redakcija Megafona je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru.