Četvrtak, 13 Juna

Čestitka za Dan državnosti BiH odaslana iz Mrkonjić Grada

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Autor: Megafon.ba

Nermin Nikšić, predsjednik Socijaldemokratske partije (SDP) Bosne i Hercegovine, čestitao je svim građanima i građankama 25. novembar, Dan državnosti Bosne i Hercegovine. Čestitku je uputio iz Mrkonjić Grada gdje je delagacija SDP-a položila cvijeće i vijence kod Muzeja ZAVNOBIH-a.

„Sretan Dan državnosti Bosne i Hercegovine iz Mrkonjić Grada, sa mjesta gdje je održano prvo zasjedanje ZAVNOBiH-a i obnovljena državnost Bosne i Hercegovine“, poručio je Nikšić.

Inače,na inicijativu najveće opzicione političke stranke u Bosni i Hercegovini Dan državnosti BiH bit će obilježen i u bh. entitetu Republika Srpska, tačnije u Banja Luci gdje SDP organizira večers svečanu akademiju.

(Izvor: Zvanična Fb stranica predsjednika SDP-a BiH)

Megafon.ba

Dijeli.

Komentariši

Napomena:

Svi komentari se prethodno moraju odobriti od strane administratora prije nego budu vidljivi na portalu. Megafon se ograđuje od stavova i mišljenja iznesenih u komentarima postavljenih na našim stranicama. Svi stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Redakcija Megafona je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru.