Subota, 25 Maja

Biciklistički klub Konjuh Banovići organizirao manifestaciju „Biciklom u susret proljeću 2024“

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Autor: Megafon.ba

U organizaciji Biciklističkog kluba Konjuh Banovići upriličena je manifestacija „Biciklom u susret proljeću 2024“, s ciljem upoznavanja biciklista iz cijele Bosne i Hercegovine sa ljepotama općine Banovići i planine Konjuh.

Manifestacija je organizirana prvi put i opravdala je sva očekivanja. Okupila je skoro 100 biciklista koji su vozili stazu dugu 18,5 km u jednom smjeru, na potezu „Banovići-Oskova-Mačkovac-Zlača-vodopad Velika Zlača“.

Pomoć u organizovanju manifestacije pružili su općina Banovići, Ministarstvo trgovine, turizma i saobraćaja Tuzlanskog kantona, MUP TK, ali i brojni drugi privredni kolektivi i pojedinci.

(Općina Banovići)

Megafon.ba

Dijeli.

Komentariši

Napomena:

Svi komentari se prethodno moraju odobriti od strane administratora prije nego budu vidljivi na portalu. Megafon se ograđuje od stavova i mišljenja iznesenih u komentarima postavljenih na našim stranicama. Svi stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Redakcija Megafona je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru.