Utorak, 23 Jula

Zastupnica SNSD-a Sanja Vulić: „Za mene je Milorad Dodik Bog“  

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Autor: Megafon.ba

Zastupnica SNSD-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine Sanja Vulić, tokom današnje tematske sjednice na kojoj državni zastupnici raspravljaju o stanju u bh. pravosuđu, izjavila je da je za nju “Milorad Dodik ne Tito, nego Bog“.

Vulić se uključila u žustru raspravu koja se povela nakon pitanja zastupnika Zukana Heleza (SDP) upućenog glavnoj tužiteljici Tužiteljstva BiH Gordani Tadić, a koja također prisustvuje sjednici, zašto nije uhapsila Milorada Dodika (SNSD) zbog narušavanja ustavnog poretka BiH ili zbog afere „Pandora“.

Megafon.ba  

Dijeli.

Komentariši

Napomena:

Svi komentari se prethodno moraju odobriti od strane administratora prije nego budu vidljivi na portalu. Megafon se ograđuje od stavova i mišljenja iznesenih u komentarima postavljenih na našim stranicama. Svi stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Redakcija Megafona je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru.