Subota, 25 Maja

Vlada TK utvrdila amandmane na prijedlog Budžeta za 2024. godinu

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Autor: Megafon.ba

 Na danas održanoj vanrednoj sjednici Vlada je prihvatila izjašnjenja na amandmane na prijedlog Budžeta Tuzlanskog kantona za 2024. godinu i utvrdila amandmane na prijedlog Zakona o izvršenju Budžeta za 2024. godinu i ažuriranog Plana zaštite od požara TK.

Zbog neophodne hitne intervencije Vlada je odobrila 2.900 KM JU OŠ „Prokosovići“ Lukavac na ime rekonstrukcije centralnog grijanja u centralnoj školi, kao i 20.400 KM Ministarstvu obrazovanja i nauke Tuzlanskog kantona na ime hitne rekonstrukcije prostorija JU Srednje ekonomsko-trgovinske škola Tuzla koje koristi Odjeljenje za saobraćajnu edukaciju.

Također, Vlada je danas formirala Koordinaciono tijelo za obilježavanje 1. marta, Dana nezavisnosti Bosne i Hercegovine.

(Odjeljenje za informisanje)

Megafon.ba

Dijeli.

Komentariši

Napomena:

Svi komentari se prethodno moraju odobriti od strane administratora prije nego budu vidljivi na portalu. Megafon se ograđuje od stavova i mišljenja iznesenih u komentarima postavljenih na našim stranicama. Svi stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Redakcija Megafona je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru.