Utorak, 23 Jula

Uskoro raspisivanje javnog poziva izvođačima radova na rekonstrukciji zgrade Vlade TK

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Autor: N. Š. K.

Vlada Tuzlanskog kantona je danas donijela Odluku o potrebi provođenja postupka javne nabavke za izvođenje radova radi rekonstrukcije, dogradnje i nadogradnje poslovne zgrade Vlade Tuzlanskog kantona.

Vlada je ovlastila Ministarstvo prostornog uređenja i zaštite okolice Tuzlanskog kantona da, kao nosilac svih aktivnosti navedenog projekta, u ime Vlade Tuzlanskog kantona, provede postupak javne nabavke radova na rekonstrukciji, dogradnji i nadogradnji poslovne zgrade Vlade Tuzlanskog kantona prema Glavnom projektu.

Procijenjena vrijednost javne nabavke radova na rekonstrukciji, dogradnji i nadogradnji poslovne zgrade Vlade Tuzlanskog kantona prema Glavnom projektu iznosi 11.250.000 KM, saopćeno je iz Odjeljenja za informisanje Vlade TK nakon današnje sjednice u Tuzli.

Megafon.ba

Dijeli.

Komentariši

Napomena:

Svi komentari se prethodno moraju odobriti od strane administratora prije nego budu vidljivi na portalu. Megafon se ograđuje od stavova i mišljenja iznesenih u komentarima postavljenih na našim stranicama. Svi stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Redakcija Megafona je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru.