Utorak, 21 Maja

U požaru u Srebreniku povrijeđena osoba, vatrogasci u TK danima gase brojne požare niskog rastinja

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Autor: Megafon.ba

Vatrogasna jedinica Srebrenik je imala intervenciju na gašenju požara niskog rastinja na većoj površini na području MZ Cage. Prilikom akcije gašenja jedno lice je povrijeđeno i prevezeno u Dom zdravlja Srebrenik.

Požar je lokaliziran i ugašen, saopćeno je jutros iz Kantonalne uprave civilne zaštite Tuzla.

U Tuzli su vatrogasci imali dvije intervencije na gašenju požara niskog rastinja na manjim površinama u naselju Vojići i u ulici Pavla Goranina. Požari su lokalizirani i ugašeni.

U Živinicama, kaže se u izvještaju, vatrogasci su imali tri intervencije:

u MZ Bašigovci u blizini Rajskog jezera nisko rastinje na manjoj površini,

u MZ Kovači, pomoćni objekt (Šupa) i

na lokalitetu Sprečkog mosta na putu Živinice – Dubrave iza poslovnih objekata gorjelo nisko rastinje na većoj površini.

Svi požari su lokalizirani i ugašeni.

U Banovićima intervencija na gašenju požara niskog rastinja na manjoj površini u naselju Pribitkovići.

DVD Teočak je imalo intervenciju na gašenju požara niskog rastinja ukupne površine cca pola Ha na području naselja Sniježnica. Požar je lokaliziran i ugašen, saopćeno je iz KUCZ Tuzla.

Megafon.ba

Dijeli.

Komentariši

Napomena:

Svi komentari se prethodno moraju odobriti od strane administratora prije nego budu vidljivi na portalu. Megafon se ograđuje od stavova i mišljenja iznesenih u komentarima postavljenih na našim stranicama. Svi stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Redakcija Megafona je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru.