Utorak, 23 Jula

U 14 sati sjednica Predstavničkog doma Parlamenta FBiH o imenovanju Vlade FBiH

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Autor: Megafon.ba

Sjednica Predstavničkog doma Parlamenta Federacije Bosne i Hercegovine bit će održana sutra s početkom u 14 sati, potvrđeno je Feni iz tog doma Parlamenta FBiH.

Na dnevnom redu će biti imenovanje Vlade Federacije Bosne i Hercegovine i aktuelni  prijedlog sastava nove Vlade FBiH predsjednice Federacije BiH Lidije Bradare, rečeno je također.

Iz Parlamenta napominju da je održavanje ove sjednice uslovljeno najnovijom odlukom visokog predstavnika za Bosnu i Hercegovinu Christiana Schmidta koji je objavio da tom odlukom želi deblokirati imenovanje postizbornog saziva Federalne vlade.

(Izvor: BHRT/FENA)

Megafon.ba

Dijeli.

Komentariši

Napomena:

Svi komentari se prethodno moraju odobriti od strane administratora prije nego budu vidljivi na portalu. Megafon se ograđuje od stavova i mišljenja iznesenih u komentarima postavljenih na našim stranicama. Svi stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Redakcija Megafona je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru.