Subota, 9 Decembra

Ramazanski bajram obilježen na tuzlanskom Trgu slobode

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Autor: Megafon.ba

Bogat kulturni program obilježevanja prvog dana Ramazanskog bajrama priređen je danas na Trgu slobode, za sve građanke i građane, u organizaciji Grada Tuzle, Turističke zajednice Tuzla, Centra za kulturu i JKP Panonica.

Nastupili su Hor i orkestar Behram-begove medrese u Tuzli, GKUD Bosna – dječiji ansambl- Splet gradskih igara iz Bosne,  Ženski hor „Učo“, Hor imama Medžlisa Islamske zajednice Tuzla “Gazi-Turali beg“.

(Izvor: Facebook/TZ Tuzla)

Također, građanima su podijeljene baklave, kolači i sokovi, koje su obezbijedili Turistička zajednica grada Tuzle, Udruženje obrtnika Tuzla, UR Slastičarna „Ilijazović“, UR Slastičarna „Dolce Vita“ i Restoran „Ali Baba“.

Megafon.ba

Dijeli.

Komentariši

Napomena:

Svi komentari se prethodno moraju odobriti od strane administratora prije nego budu vidljivi na portalu. Megafon se ograđuje od stavova i mišljenja iznesenih u komentarima postavljenih na našim stranicama. Svi stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Redakcija Megafona je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru.