Subota, 25 Maja

Prvi bazar “Ženska posla” održan u Tuzli

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Bingo City Centar donirao 3.000 KM Sigurnoj kući u Tuzli.

Autor: Megafon.ba

U duhu Međunarodnog dana žena, u Bingo City Centru u Tuzli održan je prvi bazar “Ženska posla” koji je bio posvećen podršci mladim poduzetnicama.

U periodu od 4. do 8. marta, brojni posjetioci Bingo City Centra imali su priliku kupiti unikatne, ručno izrađene proizvode vrijednih lokalnih poduzetnica koje su svojim talentom i kreativnošću obogatile kulturnu i ekonomsku scenu grada soli.

Vezani tekst: Posjetite Ženski bazar u „Bingo City Centru“ Tuzla i podržite poduzetnice

Svaki posebno kreirani kutak ovog bazara, nosio je priču o trudu i predanosti mladih poduzetnica koje su se hrabro upustile u poslovne avanture, te tako istaknule snagu ženskog poduzetništva.

Sve izlagačice saglasne su da je ovaj bazar za njih bio nevjerovatna prilika da predstave svoje radove i usluge publici koja cijeni autentičnost i kvalitetu te su se osjećale inspirisano i podržano.

Osim bazara “Ženska posla”, u sklopu društveno odgovorne aktivnosti, Bingo City Centar donirao je 3.000 KM Sigurnoj kući u Tuzli, pružajući tako podršku ženama koje su žrtve nasilja.

“Podrška ženama, posebno onima koje su doživjele nasilje, je imperativ za izgradnju sigurnijeg društva. Naša mala gesta naglašava važnost solidarnosti u zajednici”, izjavili su iz Bingo City Centra.

Organizatori su iskazali duboku zahvalnost svima koji su podržali bazar “Ženska posla”, te su pozvali na daljnju podršku lokalnim poduzetnicama i njihovim biznisima, a kako bismo zajedno gradili održivu zajednicu i ekonomiju.

(Via Media)

Megafon.ba

Dijeli.

Komentariši

Napomena:

Svi komentari se prethodno moraju odobriti od strane administratora prije nego budu vidljivi na portalu. Megafon se ograđuje od stavova i mišljenja iznesenih u komentarima postavljenih na našim stranicama. Svi stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Redakcija Megafona je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru.