Utorak, 21 Maja

Produženo radno vrijeme šalter sale MUP-a TK

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Autor: Megafon.ba

Na osnovu Odluke ministra unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona o preraspodjeli redovnog radnog vremena, iz MUP-a TK su obavijestili građane da će od danas, 10.05.2024. godine biti organizovano produženo radno vrijeme šalter sale Odsjeka za administraciju Tuzla u dvije smjene.

Radno vrijeme trajat će od 07,30 sati do 19,00 sati (radnim danima ) sa pauzama u periodu od 10,00 sati do 10,30 sati, te od 13,00 sati do 13,30 sati.

Cilj donošenja ovakve odluke je smanjenje gužvi uzrokovanih povećanim obimom posla, kako bi se građanima omogućilo ostvarivanje prava na što jednostavniji način.

Odluka o produženom radnom vremenu ostaje na snazi do izmjena okolnosti koje su uticale na njeno donošenje, o čemu će javnost biti blagovremeno obaviještena, saopćeno je iz MUP-a TK.

Megafon.ba

Dijeli.

Komentariši

Napomena:

Svi komentari se prethodno moraju odobriti od strane administratora prije nego budu vidljivi na portalu. Megafon se ograđuje od stavova i mišljenja iznesenih u komentarima postavljenih na našim stranicama. Svi stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Redakcija Megafona je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru.