Utorak, 21 Maja

Premijer TK čestitao Međunarodni praznik rada

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Autor: Megafon.ba

Povodom 1. maja – Međunarodnog praznika rada, premijer Tuzlanskog kantona Irfan Halilagić uputio je građanima javnu čestitku u kojoj se navodi:

„U ime Vlade Tuzlanskog kantona i u svoje ime svim građanima Tuzlanskog kantona upućujem čestitke u povodu prvog maja – Međunarodnog praznika rada.

Želim vam da 1. maj i ove godine proslavite u nastojanju da zajednički stvaramo bolje i prosperitetnije bosanskohercegovačko društvo. Društvo u kome će se kontinuirano poboljšavati položaj radnika, afirmisati radnička i ljudska prava i stvarati ambijent za razvoj privrede, a time i otvaranje novih i kvalitetnijih radnih mjesta.

Uz iskrene čestitke, svim građanima Tuzlanskog kantona želim da u miru i dobrom raspoloženju provedu predstojeći praznik rada“.

(Odjeljenje za informisanje Vlade TK)

Megafon.ba

Dijeli.

Komentariši

Napomena:

Svi komentari se prethodno moraju odobriti od strane administratora prije nego budu vidljivi na portalu. Megafon se ograđuje od stavova i mišljenja iznesenih u komentarima postavljenih na našim stranicama. Svi stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Redakcija Megafona je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru.