Četvrtak, 30 Maja

Ministar Gazdić posjetio SKPC Mejdan

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Autor: Megafon.ba

Ministar za kulturu, sport i mlade Tuzlanskog kantona Damir Gazdić danas je sa saradnicima posjetio SKPC ,,Mejdan“ Tuzla. Direktor „Mejdana“ Edin Buševac je informisao delegaciju o aktivnostima Centra, te planiranim radovima na rekonstrukciji, kao i izvršenim investicijskim ulaganjima u ovaj hram sporta Tuzle i Tuzlanskog kantona.

(Foto: Press Vlade TK)

Poseban akcenat stavljen je na prostor kuglane koji je pretrpio velike štete usljed poplava i kojeg je potrebno prioritetno rekonstruisati. Tokom obilaska Mejdana, ministar je akcentirao da Ministarstvo kulture, sporta i mladih TK kontinuirano finansijski podržava rad Mejdana, te je izrazio zadovoljstvo rezultatima dosadašnjih sanacionih aktivnosti. Također, ministar Gazdić je najavio da će Ministarstvo na čijem je čelu i u narednom periodu podržati rad SKPC „Mejdan“ koji se smatra centrom odvijanja sportsko-kulturnih događaja u Tuzlanskom kantonu.

(Odjeljenje za informisanje Vlade TK)

Megafon.ba

Dijeli.

Komentariši

Napomena:

Svi komentari se prethodno moraju odobriti od strane administratora prije nego budu vidljivi na portalu. Megafon se ograđuje od stavova i mišljenja iznesenih u komentarima postavljenih na našim stranicama. Svi stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Redakcija Megafona je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru.