Subota, 9 Decembra

Gorska služba spašavanja Tuzla traga za nestalim Jozom Divkovićem: Mještane mole za pomoć

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Autor: Megafon.ba

Gorska služba spašavanja (GSS) Tuzla vrši potragu na području šljakišta kod Bukinja, naselje Divkovići, saopćeno je. Potraga je pokrenuta za Jozom Divkovićem iz tuzlanskog naselja Bukinje.

(Izvor: GSS Tuzla)

Sinoć, (21. septembra 23., oko 21 sat, na poziv Civilne zaštite Grada Tuzla, GSS Tuzla je izašla na teren te započela potragu za izgubljenim mještaninom mjesta Divknovići, kod Bukinja. Prva faza potrage je trajala do 3 sata iza ponoći, nažalost bez uspjeha.

Nestao je stariji, dementan, čovjek koji se udaljio od kuće u pravcu starog šljakišta termoelektrane u naselju Divkovići. Na sebi je imao sivu majicu kratkih rukava, plavu trenerku i kućne papuče.

Mole se mještani na ovom području da obrate pažnju na svoje šupe, bunare i slične objekte, te da informacije koje imaju proslijede operativnom centru 121 ili GSS-u 061 080 010.

Ekipe spasilaca potragu nastavljaju i tokom dana.

(Izvor: GSS Tuzla)

Megafon.ba

Dijeli.

Komentariši

Napomena:

Svi komentari se prethodno moraju odobriti od strane administratora prije nego budu vidljivi na portalu. Megafon se ograđuje od stavova i mišljenja iznesenih u komentarima postavljenih na našim stranicama. Svi stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Redakcija Megafona je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru.