Utorak, 23 Jula

Evakuisan Općinski sud u Tuzli zbog dojave o bombi

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Autor: Megafon.ba

U Općinskom sudu Tuzla u toku je policijski pregled prostorija zbog anonimne dojave da je u ovoj pravosudnoj ustanovi postavljena eksplozivna naprava, saopćeno je danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/ Tuzlanskog kantona.

Portparol Uprave policije kantonalnog MUP-a Adnana Sprečić rekla je da je danas oko 10.40  sati portir Općinskog suda Tuzla prijavo da je telefonom dobio dojavu o postavljenoj eksplozivnoj napravi u zgradi ovog suda.

Ona je dodala da je na lice mjesta upućena policija koja je evakuisala zgradu po predviđenoj prceduri, osigurala objekat i vrši kontradiverzinu provjeru prostorija.

(Izvor: BHRT/SRNA)

Megafon.ba

Dijeli.

Komentariši

Napomena:

Svi komentari se prethodno moraju odobriti od strane administratora prije nego budu vidljivi na portalu. Megafon se ograđuje od stavova i mišljenja iznesenih u komentarima postavljenih na našim stranicama. Svi stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Redakcija Megafona je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru.