Utorak, 23 Jula

Djeci do 18 i starijima od 65 godina od ponedjeljka će biti dopušteno kretanje u određenim terminima

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Utorkom, četvrtkom i subotom nakon 14 sati djeca do 18 godina moći će izaći iz kuće a stariji od 65 godina ponedjeljkom, srijedom i petkom od 9 do 13 sati

Autor: N.Š.K.

Od ponedjeljka, 27. aprila, prema najnovijoj odluci Kriznog štaba Federacije Bosne i Hercegovine, djeca do 18 godina kojima je do sada bilo zabranjeno kretanje i izlazak iz kuće, tri puta sedmično, utorkom, četvrtkom i subotom, od 14 do 20 sati moći će izaći iz kuće.

Starijima od 65 godina, ponedjeljkom, srijedom i petkom bit će dopušteno da od 9 do 13 sati izađu van ali, također, uz poštivanje svih propisanih mjera zaštite.

Megafon.ba

Dijeli.

Komentariši

Napomena:

Svi komentari se prethodno moraju odobriti od strane administratora prije nego budu vidljivi na portalu. Megafon se ograđuje od stavova i mišljenja iznesenih u komentarima postavljenih na našim stranicama. Svi stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Redakcija Megafona je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru.