Petak, 14 Juna

Fotografija koja govori više od hiljadu riječi

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Aleksandar Vučić, predsjednik Srbije, uručio je danas u Sarajevu 5.000 AstraZeneca vakcina protiv COVID-19 za Federaciju Bosne i Hercegovine.

Na Sarajevskom aerodromu dočekali su ga članovi Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik (SNSD), Željko Komšić (DF) i Šefik Džaferović (SDA).

Na fotografiji pogledajte ambijent u kojem je danas organiziran susret državnika.

Osim sramote što prve vakcine dobivamo kao poklon od Srbije koja uveliko vrši imunizaciju stanovništva, u režiji službi za protokol i brojnih savjetnika u kabinetima tri člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine, priređena nam je još jedna sramota, sastanak u prostoriji i ambijentu nedoličnom susretu najviših zvaničnika dvije zemlje.

Megafon.ba

Dijeli.

Komentariši

Napomena:

Svi komentari se prethodno moraju odobriti od strane administratora prije nego budu vidljivi na portalu. Megafon se ograđuje od stavova i mišljenja iznesenih u komentarima postavljenih na našim stranicama. Svi stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Redakcija Megafona je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru.