Subota, 22 Juna

Feraget o predmetu Dženan Memić: Dokaza ima više nego dovoljno i očekujem brži tempo

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Advokat porodice Memić vjeruje da će dva slučaja, Dženana Memića i mladića iz Banja Luke Davida Dragičevića, promjeniti političku sliku ove zemlje.

Autor: Megafon.ba

Ifet Feraget, advokat porodice nastradalog Dženana Memića, objavio je večeras na Facebook grupi “Pravda za Dženana Memića“ da očekuje brži tempo u rješavanju ovog slučaja.

Feraget je ponovio da ima puno povjerenje u pravosudne institucije Bosne i Hercegovine.

„Ja imam povjerenje u državno tužilaštvo i tužioce. Nije humano povezivati ove slučajeve s bilo kojim drugim. Ova dva slučaja su posebna, imamo apsolutno sve dokaze. Dokaza ima više nego dovoljno i očekujem brži tempo. Ova dva slučaja će promjeniti političku sliku ove zemlje, u smislu da nam trebaju političari koji će štititi pravo na život svakog čovjeka. Ali i novinari koji to razumiju“, napisao je Feraget na Facebook grupi „Pravda za Dženana“.

Megafon.ba

Dijeli.

Komentariši

Napomena:

Svi komentari se prethodno moraju odobriti od strane administratora prije nego budu vidljivi na portalu. Megafon se ograđuje od stavova i mišljenja iznesenih u komentarima postavljenih na našim stranicama. Svi stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Redakcija Megafona je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru.