Nedjelja, 21 Aprila

Dok čekamo federalnu vlast vozni park je spreman: stiglo prvih 12 službenih vozila vrijednih skoro 750 hiljada KM 

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Služba za zajedničke poslove organa i tijela Federacije Bosne i Hercegovine (FBiH) kupila je prvih 12 službenih vozila, od ukupno 20 planiranih Budžetom FBiH za 2018. godinu.

Među automobilima je i limuzina vrijedna skoro 110.000 KM sa PDV-om. Svi auti kupljeni su od firme MRM Export import iz Ljubuškog, a ukupna vrijednost vozila sa PDV-om je približno 750 hiljada KM.

Nabavka je Službi za zajedničke poslove odobrena na sjednici Vlade FBiH 28. juna ove godine, a vozila su nabavljena za Ured predsjednika Federacije BiH, federalna ministarstva, Centar za edukaciju sudija i tužilaca i Poreznu upravu Federacije BiH.

Sredstva za nabavku ovih vozila u iznosu od 1.000.000 KM osigurana su u Budžetu FBiH za 2018. godinu.

Službi za zajedničke poslove organa i tijela FBiH odobrena je i nabavka  dva službena putnička automobila srednje klase, vrijedna 80.000 KM.

Megafon.ba

Dijeli.

Komentariši

Napomena:

Svi komentari se prethodno moraju odobriti od strane administratora prije nego budu vidljivi na portalu. Megafon se ograđuje od stavova i mišljenja iznesenih u komentarima postavljenih na našim stranicama. Svi stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Redakcija Megafona je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru.