Ponedjeljak, Mart 27

U nedelju na Zobiku u Banovićima tradicionalna manifestacija Pozdrav proljeću

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Autor: Megafon.ba

Tradicionalna manifestacija „Pješačenjem do zdravlja – Pozdrav proljeću“ koju organizuje Planinarsko društvo „Varda“ Banovići bit će održana u nedjelju, 19.03.2023. godine.

 Manifestacija „Pozdrav proljeću“ održava se na Zobiku i svake godine okupi hiljade izletnika, ljubitelja prirode iz Tuzlanskog kantona i drugih dijelova Bosne i Hercegovine.

Ove godine okupljanje učesnika na Zobiku planirano je u 10 sati.

Generalni pokrovitelj manifestacije je Općina Banovići, medijski pokrovitelj JU „Centar za kulturu i informisanje“ Banovići, a suorganizator JU Zaštićeni pejzaž „Konjuh“.

Općinski načelnik dr. Bego Gutić potpisao je Odluku o izdvajanju određenih finansijskih sredstava PD „Varda“ za organizovanje manifestacije.

 (Izvor: Općina Banovići)

Megafon.ba

Dijeli.

Komentariši

Napomena:

Svi komentari se prethodno moraju odobriti od strane administratora prije nego budu vidljivi na portalu. Megafon se ograđuje od stavova i mišljenja iznesenih u komentarima postavljenih na našim stranicama. Svi stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Redakcija Megafona je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru.